U trendu

Novogodišnji humanitarni bazar Pan teatra 27. decembra

BEOGRAD – Novogodišnji humanitarni bazar biće održan u nedelju, 27. decembra od 10 do 17 časova na platou ispred GO Zvezdara i Ustanove kulture Vuk Karadžić, u organizaciji dečjeg pozorišta Pan teatar iz Beograda.

Biće izvedena predstava “Carevo novogodišnje odelo”, a predviđen je bogat sadržaj uz učešće animatora, pantomimičara, mađioničara, klovnova, dok će se mali učesnici takmičiti u pletenju kikica i crtanju po licu…

Sav prihod sakupljen na Bazaru biće uplaćen na račun Pan teatra, jer kao jedino samofinansirajuće dečije pozorište, koje postoji već 22 godine usled pandemije korona virusa prolazi kroz velike finansijke probleme.

„Upravo iz tog razloga smo došli na ideju da napravimo humanitarni novogodišnji bazar kako bismo obezbedili opstanak pozorišta“, kaže Olivera Viktorović Đurašković, glumica i umetnička direktorka Pan teatra.

Pozorište na svom redovnom repertoaru ima zanimljivu selekciju poznatih bajki i basni obrađenih u novom, duhovitom ruhu i sa neobičnim rešenjima, a nalazi se na adresi Bulevar kralja Aleksandra 298.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.