U trendu

Od ponedeljka ponovo vakcinalni punkt u TC „Ušće“

BEOGRAD – U Beogradu će od ponedeljka, 11. oktobra, ponovo biti otvoren vakcinalni punkt u tržnom centru „Ušće“, najavila je danas gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Ona je to rekla na otvaranju vakcinalnog punkta u tržnom centru „Galerija“, u okviru Beograda na vodi, gde je podsetila da u Beogradu postoji 25 punktova u svim domovima zdravlja i ambulantama, te da se građani mogu vakcinisati i na Beogradskom sajmu.

Stanisavljević je istakla da je strategija Grada Beograda, kada je reč o imunizaciji protiv korona virusa, da preduzme sve što je u njegovoj nadležnosti da svakom građaninu prestonice omogući da se vakciniše na mestu gde živi, radi ili gde mu je blizu.

„Zahvaljujuhci pre svega inicijativi zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, mi ćemo u narednom periodu, do Nove godine, otvoriti punktove za vakcinaciju i u drugim tržnim centrima. U predlogu su ‘Rajićeva’, ‘Stadion’, a potom i svi drugi tržni centri, sa kim god možemo da se dogovorimo i nađemo adekvatan prostor“, rekla je Stanisavljević.

S tim u vezi, najavila je da će od ponedeljka ponovo biti otvoren punkt u tržnom centru „Ušće“, u istom lokalu na trećem spratu.

Stanisavljević je rekla da punktove u tržnim centrima otvaraju zato što se na tim punktovima do sada vakcinisalo više od 20.000 ljudi i to uglavnom mlađe populacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.