U trendu

Otvorena Treća auto-moto verza na Novosadskom sajmu

NOVI SAD – Svečano je otvorena Treća auto-moto berza na Novosadskom sajmu, a svi posetioci će do nedelje moći da vide izložene polovne automobile, oldtajmere ali i nova vozila, nautičku opremu, pregršt izloženih teretnjaka, ali i informisati se u vezi sa svim novitetima u oblasti moto sporta i saobraćaja u globalu.

Uz bogatu ponudu automobila i opreme, posetiocima će ove godine biti ponuđena test vozila dilera i distributera vodećih svetskih brendova.

Treću auto-moto berzu organizuje Saveza vozača Vojvodine, a predsednik saveza Marko Topa kazao je da će pred posetiocima biti više različitih segmenata izložbe.

„Pored osnovnog programa koji podrazumeva trgovinu polovnim automobilima, kvadova, i prateće opreme u oblasti auto-moto industrije, obogatili smo program i uveli i testna vozila, plovila i biciklizam. Akcenat je na promociji zdravih stilova života, pa smo se odlučili i za promociju biciklizma“, naveo je Topa dodajući da se na berzi mogu videti i stari, ali i novi bicikli, ali i trotineti.

Osim nastupa izlagača u zatvorenom prostoru Novosadskog sajma, u subotu i nedelju, posetioce na otvorenom prostoru očekuju posebni, novi događaji, kao što je prvi „Track show“, odnosno segment vezan za kamionski transport, ali i takmičenja u tjuningu i driftu, a sutra će motociklisti napraviti i veliki defile na novosadskim ulicama, za kada se očekuje prisustvo od preko tri hiljade ljubitelja tih dvotočkaša.

Grad Novi Sad i ove godine je podržao organizovanje takve berze, a član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević je naveo da je veoma važno što se ponovo održavaju dešavanja na Novosadskom sajmu, nakon pauze od godinu i po dana zbog epidemije koronavirusa.

„Auto-moto berza je uspela da zainteresuje i izlagače i posetioce tako da ove godine imamo najveći broj izlagača, čak i više od 70. Takođe, očekujemo da, uz poštovanje epidemijskih mera, i broj posetilaca premaši prethodne godine“, naveo je Radojević poručivši da je za privredu Novog Sada od neprocenjive važnosti održavanje ovakvih manifestacija, uz isticanje da će berza biti odlična uvertira za održavanje Poljoprivrednog sajma u tom gradu, koji je zakazan za 18. septembar.

Cilj manifestacije je, pre svega, pomoć lokalnoj ponudi i potencijalnim kupcima polovnih vozila kako bi na jednom mestu i na jednostavan način ostvarili obostrane interese, kao i da se posetioci, kroz intresantan program koji manifestacija pruža, dobro zabave.

Tokom održavanja Auto-moto berze na Novosadskom sajmu, biće obavezno poštovanje svih preporučenih mera prevencije – za organizatore, izlagače i posetioce, a u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.