Pevač Đorđe David pobedio koronu: „Skupo plaćena škola“ (foto)

Muzičar Đorđe David izašao je iz bolnice nakon borbe sa korona virusom. Sa zaštitnom maskom na licu, rukavicama i naočarima za sunce napustio je bolnicu i otišao kući.

Muzičar se ubrzo oglasio i na društvenoj mreži Instagram i opisao koliko je srećan jer se konačno vratio kući.

– Dome slatki dome! I ovo sam nekako prebrodio. Skupo plaćena škola! Hvala dr. Samardzić, dr. Adzić, svim medicinskim sestrama, čistačicama ! Vi ste lavice najjače! Ne ponovilo mi se ! Izašao iz bolnice… spavanje – napisao je muzičar.

Podsetimo, on je 26. marta na svom Instagramu podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronu.

– Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam kovid-19. Ne kapiram, očajan sam – napisao je Đorđe David na svom Instagram profilu, a nakon toga se uključio u „Dnevnik“ televizije „Prva“, u kojem je izneo više detalja o tome kako se osećao.

– I to izgleda ovako… Upala pluća, stravično kašljanje, temperatura tu i tamo. Šta da vam kažem, definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta? U svakom slučaju, teško da su se meni bolesti dešavale u životu, meni je prvi put da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i predobrog zdravlja, kada nekog zakači ovakva stvar… Onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu svesni da to može da se desi svakome – pričao je Đorđe dok je bio u bolnici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.