U trendu

Pevač proglasio bankrot: Zbog pandemije izgubio milione

Poznati engleski pevač Li Rajan priznao je da je u finansijskoj krizi. Naime, on je bez ikakvog ustručavanja priznao da nema ni prebijene pare i da nije u mogućnosti da plati novčanu kaznu zbog izazivanja saobraćajne nezgode.

Pevač grupe “Blue” ostao je i bez vozačke dozvole na 12 meseci, a treba da plati i kaznu od oko 1.500 funti. Rajan se na sudu požalio da nema ništa na računu jer je svu ušteđevinu potrošio tokom pandemije koronavirusa.

„Ne radim i ne mogu da održavam koncerte, pa nemam novca. Sve je stalo zbog pandemije“, ispričao je Rajan.

Inače, Li je zajedno sa Dankanom Džejmsom, Entonijem Kostom i Sajmonom Vebbeom oformio bend “Blue”, a zajedno su nastupali od 2000. do 2005. godine. Sva tri njihova studijska albuma završila su u vrhovima top lista u Velikoj Britaniji, ali i širom sveta.

Iako su pokušali da izgrade samostalne karijere, shvatili su da najveću popularnost imaju zajedno. Rajan je bio najdominantniji od svih njih, i pojavio se u čak nekoliko rijaliti programa.

Prema pisanjima stranih medija, 2018. godine Li je na računu imao oko osam miliona dolara, ali nepredvidiva pandemija mu je uzela sve prihode. Iz Velike Britanije se preselio u Španiju, a prema daljim navodima se piše da je sada švorc i da na računu ima oko 1.000 dolara.

Članovi ovog benda su ispričali da novac nikada nisu trošili na žurke, već su ulagali u posao. Međutim, zbog problema sa bivšim menadžmentom sa kojim su bili i na sudu, izgubili su i firmu koju su imali, porez ih je dotukao, te su tako dospjeli do bankrota.

Poslednjih nekoliko godina pokušavaju da se snađu finansijski, ali ništa ne ide po planu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.