U trendu

Plašio ljude i lizao proizvode u prodavnici: „Ko se još boji koronavirusa?“ (foto)

Muškarac koji se snimio kako liže proizvode u supermarketu govoreći „Ko se još boji koronavirusa?“ sada je u pritvoru.

Policija u Virdžiniji uhapsila je ovog muškarca nakon što je njegov video postao viralan.

„Žalbe shvatamo vrlo ozbiljno i želimo da se zahvalimo svima koji su prijavili video zapis da bi problem mogao da se reši“, navela je policija, a prenosi britanski „Miror“. Dodaju da se muškarac sada tereti za krivično delo terorizma.

Mnogi korisnici društvenih medija identifikovali su tog čoveka i rekli da živi u Misuriju gde je bilo 183 slučaja virusa i šest smrtnih slučajeva od koronavirusa.

Sve ovo se dešava nakon što je Donald Tramp postavio cilj da SAD-u izađe iz izolacije za manje od tri sedmice do Uskrsne nedelje, uprkos strahu da bi Amerika mogla da postane najteže pogođena zemlja dok slučajevi obolelih i zaraženih i dalje rastu.

Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da bi SAD mogle postati novi epicentar koronavirusa nakon „vrlo velikog rasta“ u slučajevima koji predstavljaju oko 40 posto globalnih infekcija za 24 sata.

Italija je trenutno najteže pogođena nacija s više od 6.800 smrtnih slučajeva i gotovo 70.000 potvrđenih pacijenata, nadmašivši Kinu prošle nedelje gde je umrlo preko 3.200 ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.