Početak Vulkanovog sajam knjiga ispunio očekivanja

BEOGRAD – Vulkanov sajam knjiga počeo je juče u Beogradu, kao i u svim knjižarama trgovinskog lanca ovog izdavača u Srbiji, a sam start je opravdao sva očekivanja, ocenila je kuća Vulkan izdavaštvo.

Manifestacija će trajati po planu do 24. oktobra u svih 28 knjižara Vulkana i ovakav događaj u etapama na jednom mestu spaja najbolje i najčitanije knjige i autore, moderne romane, klasike srpske i svetske književnosti i knjige za najmlađe, na zadovoljstvo čitalaca širom Srbije.

Čuveni dečji autor Bojan Jokanović oduševio je juče čitaoce svih generacija svojom edukativnom ilustrovanom knjigom namenjenom najmlađim čitaocima “100 Sizifovih pravopisnih pravila 2”, kreativnim i edukativnim kartama “Učim i igram se: Sizifova pravopisna pravila 2” i “Ilustrovanim bontonom za najmlađe”.

Drugi autor, Miodrag Majić, potpisivao je svoje knjige “Ostrvo pelikana” i “Deca zla”, koje su u rekordnom roku postale bestseleri i omiljene knjige domaće publike, sa više od 30.000 prodatih primeraka, a njegova dela su veoma napeti trileri koji se čitaj u dahu.

Vulkanov sajam knjiga se ne održava samo uživo, već i onlajn, odnosno naručuju se omiljene knjige putem sajtova Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs i samih knjižara www.knjizare-vulkan.rs.

Kako naglašavaju iz Vulkana, pored neverovatnih akcija i popusta na knjige i gift program, tokom ovog sajma, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20 odsto su snižene za još 10 odsto, a prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10 odsto popusta.

Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma do 24. oktobra, isporuka na kućnu adresu će biti besplatna, bez obzira na broj kupljenih naslova.

Svakog dana tokom Vulkanovog sajma knjiga, posetioci knjižare Vulkan u Ušće Shopping centru imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima merama u borbi protiv pandemije korona virusa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.