Političar pokazao isklesane trbušnjake, u 67. godini postao seks simbol (video)

Promovišući čari odmora u svojoj izbornoj jedinici u severnom Dablinu, 67-godišnji Ričard Bruton, poslanik u parlamentu Republike Irske i bivši ministar u vladi te zemlje, neočekivano je postao seks simbol pošto je u prigodnom video spotu pokazao „pločice“ na svom stomaku.

Zbog pandemije korona virusa, odmor u sopstvenoj zemlji ovog leta predstavlja realnost za mnoge ljude u svetu, a Bruton se na snimku može videti kako šeta i vozi bicikl duž jednog dela istočne obale Irske, a zatim i pliva u moru.

„Ako vam je potrebno nešto što je malo energičnije od vožnje bicikla, zašto mi se ne pridružite ovde i bućnete u vodu u Dolimauntu“, izgovara Bruton na snimku, objavljenom na „Tviter“ nalogu njegove stranke „Fina gejl“.

Prizor Brutonovog dobro oblikovanog tela izazvao je zavist jednog broja korisnika društvenih mreža, a neki su se i šalili, ističući da on predstavlja svojevrsni odgovor „Fina gejla“ na glumca Danijela Krejga, piše „Gardijan“.

Međutim, ovaj politički veteran tvrdi da ne posećuje teretanu, a sugrađane poziva da za fizičku aktivnost koriste prirodno okruženje u tom gradu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.