U trendu

Prolećna akcija osiguranja automobila Dunav osiguranja

BEOGRAD – U susret velikoj prolećnoj akciji za osiguranje automobila, Kompanija „Dunav osiguranje“, višegodišnji lider na tržištu osiguranja u zemlji, pripremila je niz pogodnosti za sve ugovarače osiguranja motornih vozila koji žele da zaštite sebe i svoje vozilo od svake nezgode nastale u saobraćaju.

U periodu trajanja akcije, od 22. marta do 30. aprila, svim vlasnicima vozila koji zaključe auto-kasko polisu Kompanija „Dunav“ će omogućiti 15 odsto popusta na visinu premije osiguranja za sva vozila, kako za ona koja se prvi put registruju, tako i za sva ostala, uključujući obnovu osiguranja, kao i ugovaranje osiguranja za polovna vozila.

Pored popusta na auto-kasko, moguće je ostvariti i 30 odsto popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do milion dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom do 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja.

Ako se vlasnici vozila odluče da istovremeno zaključe polisu osiguranja od auto-nezgode i pomoći na putu za polovna vozila, moguće je ostvariti popust od čak 50 odsto na premiju osiguranja, saopštila je Kompanija „Dunav opsiguranje“.

Kako bi nagradila klijente za lojalnost, Kompanija „Dunav osiguranje“ obezbedila je i posebne poklone iznenađenja.

Za sve koji odluku o osiguranju donesu tokom perioda trajanja prolećne akcije, po zaključenoj polisi za auto-kasko, Kompanija „Dunav“ pripremila je poklon vaučer u vrednosti od 4.000 dinara za „Dunav auto“.

U ovom najvećem lancu tehničkih pregleda u zemlji, koji broji više od 65 lokacija širom Srbije, osiguranici mogu da iskoriste vrednost vaučera za potrebe tehničkih pregleda, ali i za sve druge usluge auto-kozmetike, nabavku auto-guma i slično, kako bi pripremili svoje vozilo za nova putovanja.

Pored poklon vaučera, uz zaključenu polisu auto-kaska za sva nova vozila, specijalnu pogodnost predstavlja i gratis polisa osiguranja pomoći na putu, odnosno popust od 30 odsto koji kompanija odobrava na premiju osiguranja pomoći na putu za sva polovna vozila.

Na taj način „Dunav osiguranje“ želi da pruži podršku svojim klijentima na svakom putovanju bilo gde u Srbiji ili širom Evrope, uključujući i Tursku, svakog dana u godini.

Uz brojne popuste koji prate ovogodišnji slogan Kompanije i sve ono o čemu razmišlja vaš automobil, sada je moguće zaključiti brojne vrste osiguranja, u cilju bezbedne vožnje i sigurnih putovanja.

Ukoliko žele da saznaju detalje ponuda dolaskom u neku od poslovnica „Dunava“, klijenti mogu računati na to da se u prostorijama primenjuju sve neophodne mere zaštite i prevencije.

Brinući o zdravlju klijenata i uvažavajući sve propisane mere za suzbijanje širenja infekcije koronavirusom, Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućila je osiguranicima da u što većoj meri koriste mogućnost kontakta na daljinu.

Na veb-stranici www.dunav.com klijenti se mogu upoznati sa ponudom osiguravajućih usluga, kao i uputiti zahtev za dostavljanje ponude za uslugu za koju su zainteresovani.

U sklopu ovogodišnje prolećne akcije za osiguranje automobila, Kompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je brojne pogodnosti vlasnicima vozila koji odluče da osiguraju svoje četvorotočkaše.

Na primeru auto-kasko osiguranja automobila „fijat 500 L“ najbolje se vidi kolika se ušteda može ostvariti prilikom zaključivanja ove vrste osiguranja – više od 20.000 dinara godišnje.

Ukoliko se vlasnik novog automobila marke „fijat 500 L“ odluči da zaključi auto-kasko polisu tokom promotivnog perioda, sa uračunatim popustom za dugogodišnje osiguranje, uštedeće oko 15.000 dinara godišnje, dok će po zaključivanju polise dobiti i dva poklona, i to vaučer od 4.000 dinara koji može da iskoristi u nekom od centara „Dunav auta“ i gratis polisu pomoći na putu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.