U trendu

Rađa snažno stao u Đokovićevu zaštitu

SPLIT – Čuveni hrvatski košarkaš Dino Rađa snažno je stao u zaštitu Novaka Đokovića, nakon što su četvorica tenisera zaraženi korona virusom, među njima i srpski as, a turnir Adria Tour otkazan.

„Neverovatna je količina sr…po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po…ati. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone. I naravno, budi dobar pojedi g….Je li bilo grešaka, naravno da jeste, ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici“, napisao je Rađa na Fejsbuk profilu.

On je dodao da bi poređenja radi trebalo pogledati kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd.

„Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distanca. Ali naravno da nije baza s…. po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je reskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imetak svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati preporuka. Zdravi i veseli bili“, poručio je Rađa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.