Ronaldo i Georgina pod istragom zbog džakuzija (video)

Poslednjih godina Kristijano Ronaldo često i u toku sezone napusti grad u kome se nalazi i ode na mini odmor. Poslednji takav sa Georginom Rodrigez bi mogao skupo da ga košta.

Nije se našao u sastavu za meč Juventusa i Spala u četvrtfinalu (4:0) jer je trener Andrea Pirlo odlučio da mu dozvoli da odmori pred važnije protivnike.

Ipak, deluje da bi to moglo da napravi ozbiljan problem “staroj dami”.

Ronaldo je dan proveo sa devojkom Georginom na skijanju u Vale D’Aostu kako bi proslavio njen rođendan.

To ne bi bio nikakav problem da se nije našao u narandžastoj zoni širenja koronavirusa u Italiji. Italijanske vlasti su zabranile boravak u crvenim i narandžastim zonama, a u blažoj možete da bude samo u slučaju poslovnog putovanja ili ako se tu nalazi vaš drugi dom.

Skijanje ne spada u ovu kategoriju, pa se ovaj par trenutno nalazi pod istragom.

Pokrenula ju je policija u gradu Aosti, glavnom gradu regiona, a kako javlja “Skaj Sports” Ronaldu i Georgini u najgorem slučaju prete novčane kazne.

Na kraju ovog ispunjenog dana su odlučili da se brčkaju u džakuziju i razmenjuju nežnosti, što je Georgina i objavila na Instagramu.

Očekuje se sasvim sigurno budu kažnjeni zbog političke krize zbog novog rasta broja slučajeva koronavirusa u drugom talasu pandemije u Italiji.

Snimak skijanja je ubrzo uklonjen, a par je sve pokušao da zamaskira fotografijama rođendana kod kuće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.