U trendu

Slavni glumac za vreme lokdauna naučio više zanata, a ovo nije smeo da radi

Planetarno popularna glumačka zvezda,Džordž Kluni  za novi broj časopisa W Magazine otkrio je šta radi kad je kod kuće s decom zbog pandemije koronavirusa, piše CNN. U šali je rekao da je za vreme lokdauna postao majstor raznih zanata.

– Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dve, tri mašine veša dnevno, a posuđe perem po cele dane. A decu s vremena na vreme morate i okupati. Čak sam ošišao sina, ali to je ispalo vrlo loše. Ipak, njemu će kosa brzo narasti. Mislim, ja i sebe sam šišam. Ali nisam se usudio ošišati kćer jer bih upao u gadne nevolje. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem kćerinu prekrasnu dugu kosu – ispripovedao je holivudski glumac.

Prošle je godine Kluni snimio film ‘The Midnight Sky’ o globalnoj apokalipsi.

– Kad nam se dogodio covid-19, ovaj film koji govori o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na sasvim nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i o traženju svojevrsnog iskupljenja, ali s početkom pandemije film se može protumačiti drugačije – govori o našoj nesposobnosti da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo – rekao je o filmu koji je režirao i u kome ima glavnu ulogu..

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.