Šta mu se desilo? Zvezda serije „Prijatelji“ potpuno neprepoznatljiva (foto)

Zvezda serije „Prijatelji“ Metju Peri izgledao je umorno dok se kretao ulicama Los Anđelesa.

Rastrojeni 50-godišnji glumac primećen je u javnosti prvi put posle šest meseci dok se Los Anđeles bori protiv epidemije koronavirusa.

Peri, koji je igrao Čendlera Binga u hit seriji, izgledao je umorno i daleko gore od uglađenih objava na njegovom nedavno otvorenom Instagramu.

Noseći crnu majicu i kariranu košulju, sedi Metju je prigušivao zevanje, gurajući ruke u džepove svojih ležernih pantalona.

Glumac, koji se dugo borio sa alkoholizmom, bio je iskren i otvoreno govorio o svojoj zavisnosti, zbog koje je dva puta završio na rehabilitaciji dok je trajalo snimanje serije „Prijatelji“.

Nakon nesreće na skijanju devedesetih godina, postao je zavisan od lekova protiv bolova, od kojih je lečen 1997. godine.

Potom se 2000. godine vratio u svoju kliniku i borio se protiv zavisnosti od alkoholnih pića.

U vreme svoje najveće slave, Peri je naveo da je on sa svojim glumačkim kolegama bio svuda.

„Iz spoljne perspektive, čini se da sam imao sve. Zapravo je to bilo veoma usamljeno vreme za mene, jer sam patio od alkoholizma“, naveo je glumac.

„To se dešavalo i pre serije, ali to je progresivna bolest“, rekao je svojevremeno Peri, dodajući da nikada nije bio zabavan kad je bio pijan, ali zato nije nikada bio ni nasilan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.