Ona svaki dan sunča polni organ 2 sata – povećava joj libido (foto)

Jedna je dama izazvala pometnju nakon što je otkrila da sunča svoju vaginu dva sata dnevno – i tvrdi da joj to ‘pojačava libido’, prenosi The Sun.

Letícia Martins, poznata kao Luna Leblank koja je poreklom iz Brazila, podelila je fotografiju na kojoj osunčava svoje donje delove tela kako bi povećala želju za ‘akcijom’ u svojoj spavaćoj sobi. Obožavaoci su ostali zbunjeni snimkom sirovog izgleda, ali Luna je brzo objasnila prednosti koje tvrdi da joj takvo sunčanje daje.

Govoreći o sunčanju dok leži s podignutim nogama, rekla je: ‘Ništa bolje od jutarnjeg sunca. Jeste li znali da vam izlaganje privatnih delova suncu može pružiti više energije, povećati libido i pomoći da se dobro naspavate?’.

– Izgleda kao nešto drugo, ali nije. Sunčanje privatnih delova vrlo je dobro i pomaže da se poveća libido. Volim ovo iskustvo – istaknula je.

Neki su obožavaoci rekli da su u početku mislili da je fotografija pomalo neobična, obzirom na ugao snimanja, ali ih je brzo uverila u autentičnost.

‘Da je to stvarno fotomontaža, Instagram bi izbrisao fotografiju i zabranio moj račun.’

Ispostavilo se da je samo sat vremena na suncu dovoljan da muškarcima i ženama zagreje stvari u spavaćoj sobi. Sve se svodi na sitnicu zvanu vitamin D, koja se često naziva polni vitamin, a dobijamo je izlaganjem suncu. Nekoliko studija povezalo je vitamin D ili njegov nedostatak s promenama na vašem polnom nagonu.

Aly Dilks, stručnjakinja za seksualno zdravlje iz Klinike za žensko zdravlje, rekla je: ‘Znamo da zimi ljudi mogu patiti od sezonskog afektivnog poremećaja (SAD), pa je sunce izuzetno važno za našu dobrobit. Što se tiče hemikalija koje stimuliše, testosteron je najzaslužniji za naš polni nagon, a studije pokazuju da je sunce velik faktor u njegovoj proizvodnji’.

Nedostatak vitamina D može uzrokovati nisku razinu estrogena kod žena, što rezultuje niskim polnim nagonom.

Model Luna se preselila u Ujedinjene Arapske Emirate nakon drugog talasa koronavirusa i govorila je o tome kako je na nju uticalo zaključavanje bez seksa.

Otkrila je: ‘Bilo je traumatično. Ne želim više zaključavanje bez seksa. Niko to ne može da podnese.’

Neki tvrde kako već 30 sekundi sunca na tim delovima tela ima dobrobiti kao izlaganje suncu celi dan – ali u odeći, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.