U trendu

Svet je ovo čekao godinama: Šumaher konačno snimljen, porodica dala dozvolu

Čuveni šampion Mihael Šumaher se sedam i po godina oporavlja od teške povrede glave na skijanju u francuskom Grenoblu, ali na zahtev porodice lečenje se obavija pod velom tajne.

O stanju legendarnog vozača Formule 1 se za sve ove godine malo toga zna, ali to bi u vrlo skoro trebalo da se promeni. Makar malo.

Uskoro će se pojaviti dokumentarni film “Šumaher”, a kako prenosi britanski „Ekspres“, tom prilikom će se, prvi put od nesreće, videti i privatni snimci „Šumija“.

„Sportska superzvezda nije viđena u javnosti još od jezivog incidenta na skijanju u francuskim Alplima u decembru 2013., kada je sedmostruki F1 prvak zadobio teške povrede mozga. Šumaherovo aktuelno stanje je nepoznato, jer su članovi porodice i njemu najbliži ljudi odabrali da to zadrže za sebe. Ali, milioni Šumijevih navijača će sada moći da vide novi, ‘svež’ snimak njihovog heroja, kao deo najavljenog dokumentarca“, piše pomenuti list.

Zašto je baš sada, sedam i po godina nakon nesreće, odlučeno da se u javnosti pojave snimci Šumahera i dalje nije poznato. Misterija je da li je „presekla“ supruga Korina ili je, kako piše, „Dejli Miror“, u tome učestvovala – cela porodica.

„Šumaherova porodica je ta koja je nedavno postala otvorena za mogućnost da se kamerama dozvoli da dođu do retkih snimaka F1 heroja. Ti privatni snimci će se pojaviti samo u novom dokumentarcu, a dozvolu su dobili nemački kinematografi Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertons“, piše taj list.

Tome se dodaje i da je pandemija koronavirusa odložila premijeru pomenutog dokumentarnog filma, u kome će se, pored Šumijeve supruge Korine, pojaviti i njegov brat Rolf, ćera Đina-Marija i sin Mik, koji sada nastupa za tim Hasa u Formuli 1.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.