U Rakovici građane na imunizaciju vozio i predsednik opštine

BEOGRAD – Zaposleni u beogradskoj opštini Rakovica dovozili su danas sugrađane koji su se prijavili da prime vakcinu protiv korona virusa do Doma zdravlja na Labudovom brdu gde se vrši imunizacija, a u tome im je pomogao i predsednik te opštine Miloš Simić.

On je na imunizaciju vozio 87-godišnju komšinicu Vidu Mladenović, koja živi u ulici Luke Vojvodića, navodi se u saopštenju opštine Rakovica.

Simić je zahvalio Vidi Mladenović što se prijavila za imunizaciju i poručio da se samo odgovornim ponašanjem svih može pobediti korona virus.

U saopštenju se podseća da je opština Rakovica uspostavila kol-centar putem kojeg zaposleni u opštini svakog dana telefonom zovu građane starije od 65 godina i onima koji su iskazali volju da prime vakcinu pomažu da se prijave putem portala e-uprave.

Za sve starije sugrađane koji iz bilo kog razloga ne mogu sami da odu da prime vakcinu, opština Rakovica obezbedila je prevoz do Doma zdravlja na Labudovom brdu i nazad.

Kako se navodi, za zainteresovane starije sugrađane ostavljeni su i brojevi telefona gde sami mogu da se prijave za imunizaciju – 011 3051810, 011 7850151 i 011 7850152.

Telefoni su dostupni radnim danima od 8 do 20 sati, dok su vikendom na raspolaganju od 8 do 16 časova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.