U trendu

Život u izolaciji presudio: Razvodi se slavni par Amal i Džordž Kluni?

Jedan od sigurno najintrigantnijih holivudskih brakova je između 58-godišnjeg glumca Džordža Klunija i 41-godišnje Amal Kluni. Par koji svoju privatnost i porodični život čuva daleko od očiju javnosti, često se nađe na meti stranih tabloida, koji iznose nove informacije o navodnim bračnim problemima i mogućem razvodu.

Izuzetak nije ni poslednje pisanje magazina „Globe“, koji tvrdi kako se supružnici razvode, a sve usled posledica pandemije koronavirusa i života u izolaciji.

– Džordž nije naviknuo da mu se naređuje i ne podnosi to, a Amal je celi odnos počeo gušiti i nikako joj se ne sviđa da konstantno mora čistiti za njim – rekao je izvor za spomenuti medij te dodao kako je oboje spremno za razvod braka, težak 500 miliona dolara.

Život u izolaciji tako je, ako je verovati pisanju američkog medija, presudio slavnom paru, koji je u braku dobio dvogodišnje blizance Elu i Aleksandra.

Ipak, službene potvrde navoda još nema, a s obzirom na to da se o njihovom razvodu već pisalo u nekoliko navrata, i ovu informaciju, dok ne postane službena, treba uzeti s rezervom, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.