U trendu

Šta će vam krevet kada imate sto? Seks-poze za svaki deo stana

Sto može da podnese težinu vas dvoje, iskoristite ga za misionarski položaj, ali varijantu u kojoj su vam noge na njegovim ramenima, savetuje seksualni terapeut Ejmi Levin.

Ne želite li da rizikujete kupovinu novog stola, sedite na ivicu i obuhvatite partnera nogama. Nije važno gde i kako, važno je samo razbiti rutinu. Zato kako biste “začinili” seksualni život, prestanite da ograničavate seks na spavaću sobu jer možete da vodite ljubav po celoj kući.

– Seks na drugom mestu od onoga koje je uobičajeno stvoriće novu dinamiku u vašem odnosu – kaže seksualni terapeut Kimberli Flemke. Ako imate seks na mestu drugačijem od onog na kom to inače radite, oslobađaju se hormoni koji povećavaju požudu i strast. Jedno od najuzbudljivijih mesta za seks je hodnik jer pretnja da neko može da uleti čini stvari još zanimljivim.

Okrenite se prema vratima i poduprite se rukama, a telom se odmičite od vrata. On neka bude iza sa rukama na vašem struku. Igrajte se da očekujete goste i učinite to što brže možete.

Strastveni susret na podu

Okrenite mu se leđima, sagnite i položite dlanove na pod. On neka vam priđe iza, a jednom rukom neka vas pridržava oko struka. Iskoristite dlanove na podu kako biste održali ravnotežu.

Isprepleteni na kauču

Neka vaš partner sedne na kauč i osloni se leđima. Sednite mu u krilo raširenih nogu, a kolena neka vam budu uz njegove grudi. Polako se nagnite iza i spustite dlanove na pod.

‘Vrhunac!’ samo za vas

Sagnite se preko naslona dok je partner iza vas. Naslon je obično mekan pa ćete se osećati udobno. Raširite noge dovoljno da njegove stanu između vaših, a on neka vas uhvati za kukove.

Poze po prostorijama

Zbog hladne površine kuhinjskog ormarića ili stola, senzualni užitak biće još intenzivniji jer će stimulisati živce u svakom delu kože. Dodatan je razlog za seks u kuhinji to što su muškarci posebno raspoloženi u toj prostoriji jer ih podsvesno asocira na hranjenje i brigu, objašnjava psihijatar Kerol Liberman. Sednite na kuhinjski ormarić, a on neka vam stane između nogu. Za dodatnu “pustolovinu” okrenite se prema ormariću i pridržavajte se za njega, dok je partner iza vas.

Sedeći na ormariću, možete i da privučete kolena prema grudima i položite stopala na ormarić. Partner neka stane između vaših nogu. Držite se za njegova ramena kako biste imali oslonac, a on neka vas privuče za zadnjicu. Erotski bonus seksa u kuhinji je to što ste blizu frižidera pa su vam led, voće, šlag i slične igračke nadohvat ruci.

Kada samo za vas

Kupanje udvoje može da bude izuzetno zavodljivo. Neka vaš partner legne i osloni glavu o ivicu kade, a vi sedite na njega. Omotajte zglobice oko njegovih potkolenica. Nagnite se napred i oslonite rukama iza njegove glave. Igrajte se toplinom i povremeno uključite hladnu, a povremeno vruću vodu. Iščekivanje onog što sledi pridonosi njegovom uzbuđenju.

‘Stol čistog užitka’ oslobađa strasti  

Lezite stomakom preko stola i pridržavajte se za njega, a partner neka vam priđe iza. Kako su mu ruke slobodne, može se i njima služiti da vas zadovolji. Iskoristite i stol, sednite na njega okrećući mu leđa.

‘Stani uz mene’ fizički je naporno – stoga iskoristite zid

Stanite leđima oslonjeni o zid, a potom podignite jednu nogu i oslonite je na povišenu površinu. Držite se za partnerova ramena. Kako biste intenzovali odnos, stisnite mišiće, što će pridoneti i vašem i njegovom zadovoljstvu, ističe dr. Elizabet Lojd.

Položaj ‘senzualnog tuša’

Pod tušem okrenite se jedno prema drugom i podignite jednu nogu na povišenu površinu, kaže Levin. Za više uživanja sagnite se i rukama pridržavajte za ivicu kade dok partner stoji iza vas, prenosi 24sata.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.