Horor: kad se emotivni zlostavljač veže za vas

„Zamislite da naletite na osobu koja je emotivni zlostavljač. Njena familija zna o čemu se radi, ali vam to prećuti.

Vremenom shvatite da je drugima utrpavaju samo da bi je skinuli sa svog vrata. Vi u startu ne znate o čemu se radi, više puta se žalite na njene postupke njenima, ali nikakav odgovor ne dobijate koji bi objasnio situaciju.

Vremenom vam uništava energiju i samopouzdanje. Tu negde isto saznajete da je ranije čak bila hospitalizovana na psihijatriji.

Kako biste reagovali na takvo sakrivanje istine?

Da li je u redu nekoga tako navući na tanak led?

Da li bi bilo u redu tražiti objašnjenje zašto vam je tako nešto prećtano?“ (realistic)

  • Dosta nezgodna situacija. Pogotovo ako se u tu vezu uloži vreme i novac, trud, emocije. Zeznutije je to što su naši domaći momci ponekad u fazonu da probaju da pomognu bez obzira na sve, da “budu ljudi“, što se kaže, ali to onda stvori probleme kasnije.Često srećem žensku histeriju kao i ljude koji su generalno na bensedinima. Žene viču, vrište, a muškarac jednostavno ode nekud ili se opija. Stravične scene sam video u soc. službi i ne bih o tome, ali generalno su takve situacije veoma nezgodne jer psiho slučajevi nisu stabilne ličnosti sa kojima se može graditi život kasnije.
  • Poznavao sam par ljudi koji su bili hospitalizovani na sličan način, i muškarci i žene, koji su nakon gubitka firme, posla, porodice i sl sebi prekratili muke.Delikatna situacija, pogotovo ako se psiho veže za tebe i onda ne želi da te pusti, pa preti samoubistvom… Nezgodno. (N3W)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice… 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.