U trendu

3 načina da očistite creva sodom bikarbonom: Izbacite toksine i parazite, rešite se viška kilograma

Creva se moraju redovno čistiti kako bi se sprečile bolesti i oporavilo telo. Tradicionalna medicina nudi mnogo efikasnih načina za čišćenje creva. Soda bikarbona je ipak nezamenjiva i pomoći će vam da se oslobodite toksina, sluzi i parazita koji žive u vašim crevima i truju vam telo.

Način br. 1: Ispijanje sode bikarbone
Ispijanje sode bikarbone se radi ujutro, čim se probudite. Prvo, popijte jednu čašu vode sobne temperature i počnite da se krećete. Dobro bi bilo da se malo istegnete ili da napravite nekoliko jednostavnih vežbi. Onda popijte čašu vode u kojoj je rastopljena jedna mala kašičica bikarbone. Neka voda bude mlaka. Nakon 15 minuta popijte još jednu čašu vode u kojoj je rastopljena još jedna mala kašičica sode bikarbone.

Ovaj postupak ponovite još dva puta. Znači: sačekate 15 minuta pa popijete vodu s rastopljenom sodom bikarbonom. Slobodno smanjujte dozu sode bikarbone sa svakom novom čašom vode.

Nakon sat vremena doći će do pražnjenja creva i izbacivanja svih toksina.

Način br. 2: Ispijanje sode bikarbone i surutke
Ovaj način je pomalo radikalan i uključuje i jednu vrstu gladovanja, a sve u cilju potpunog čišćenje tela od toksina.

Uzmite 2 litre surutke i rastvorite jednu supenu kašiku sode bikarbone u njoj.

Prvi dan popijte ovu surutku sa sodom bikarbonom na prazan želudac. Nakon sat vremena progutajte 1 manji čen belog luka (bez žvakanja) s jednom čašom limunade. Onda smete da doručkujete, ali ne obilno.

Tokom dana ne bi smeli da jedete ništa, samo možete piti ili kefir, sok od paradajza i vodu.

Drugog dana popijte surutku sa sodom bikarbonom pa nakon sat vremena opet beli luk i limunadu.

Tokom dana nemojte ništa jesti osim što ćete biti sok od jabuke.

Trećeg dana popijte surutku i sodu bikarbonu pa beli luk i limunadu, a onda lagano doručkujte. Tokom dana jedite voće i povrće.

Ovakav način čišćenja creva trebalo bi da sprovodi jednom mesečno i nećete imati problema s toksinima ili viškom kilograma.

Način br. 3: Izbacivanje parazita iz tela
Ako ste stalno bolesni, malaksali i ispijeni, to je znak da je vreme da iz tela izbacite parazite koji slabe vaš organizam.

To se sprovodi klistiranjem.

U 800 ml vruće vode (38 do 40 stepeni Celzijusa) rastvorite 20 do 30 grama sode bikarbone. Zatim pripremite još 2 litre obične vode čija je temperatura oko 22 stepeni.

Zatim izvršite postupak s klistirom i dva litra vode. Držite vodu u sebi što je duže moguće, a zatim ispraznite creva.

Zatim s klistirom unesite rastvor sode i pokušajte da je zadržite u sebi oko pola sata. Ispraznite creva.

I opet napravite dvolitarski klistir običnom vodom. Po završetku ovog klistira osećaćete se znatno bolje, snaga će vam se vratiti kao i energija. Čišćenje klistirom pomaže da se oslobodite svih toksina koji su se zadržavali dugo u crevima, ali i da izgubite i nekoliko kilograma. Osećaćete se puno bolje nego ranije.

(Stil)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)