U trendu

Budite se noću uvek u isto vreme, to može da bude veoma opasno – evo zašto

Biološki organski sat je filozofija prema kojoj je dan podeljen na dvočasovne delove, od kojih je svaki dodeljen drugom organu. Ideja o satu se koristi u akupunkturi u dijagnostici, jer simptomi koji se javljaju redovno u isto vreme mogu ukazivati na probleme sa organom koji u to vreme ima svoj period aktivnosti.

Buđenje u isto vreme svakog dana može biti poruka da jedan od naših organa pokušava da nam privuče pažnju.

Teškoće da zaspite između 21 i 23 sata

To može da upozorava na probleme sa imunološkim sistemom, štitnom žlezdom, nadbubrežnim žlezdama i metabolizmom. Problemi sa uspavljivanjem takođe mogu biti povezani sa stresom. Vežbe opuštanja, trebalo bi da vam pomogne.

Budite se između 23:00 i 1:00 ujutru

Ovo je period aktivnosti žučne kese. Dakle, ako se probudite u ovo vreme, to može značiti probleme sa vašim folikulom. U takvoj situaciji vredi razmisliti o promeni ishrane i odustajanju od nezdravih masti.

Prema Kineskom satu, to takođe može značiti da imate mnogo sažaljenja (žuči) prema drugim ljudima, piše Najžena.rs. Tada će prihvatanje i oprost pomoći.

Budite se između 1:00 i 3:00

To je period jetre. Možda je njen rad poremećen. Vredi razmisliti o promeni ishrane i detoksikaciji.

Budite se između 3:00 i 5:00

Vreme je za čišćenje debelog creva. Zbog toga mnogi ljudi započinju dan odlaskom u toalet.

Emocionalno, ovo vreme je povezano sa nestrpljenjem, osećajem stagnacije i nelagodnosti povezane sa ograničenim mogućnostima za lični razvoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar