U trendu

Opel Corsa Color Race – fabrički model sa stilom

Posebna verzija Opelovog modela Corsa je već na prvi pogled prepoznatljiva po žuto-crnoj kombinaciji boja i 17-inčnim aluminijumskim felnama s niskoprofilnim gumama. Nosi oznaku Color Race i podseća nas na neke modele ove kompanije koji su ušli u legendu. Ovaj model predstavlja prijatno osveženje u konfekcijskoj ponudi gradskih automobila. Namenjen je mlađoj vozačkoj populaciji, koja ne želi da svog ljubimca daje na preradu raznoraznim tjunerskim i stajling kompanijama, već hoće fabrički proizvod s dušom.
A dušu ovoj "korsi" daje njena karakteristično oslikana karoserija i sportska unutrašnjost. Isto tako bili su oslikani i kultni sportski Opelovi modeli pre više od 30 godina – Kadett B Rallye Kadett C Coupé GT/E. Osnovna boja je žuta (posebna kombinacija boja, koja se ne može dobiti na drugim "korsama"), sa crno oslikanim centralnim delom prednjeg poklopca, krovom, poklopcem prtljažnika, kao i donjim delovima branika i pragova.
Uz to idu i crne aluminijumske felne s gumama dimenzija 215/45 R17. Unutrašnjost ukrašavaju trokraki kožni upravljač sa žutim štepovima, žuto oivičeni otvori za ventilaciju, kao i sportska sedišta sa žutim trakama, baš kao u nekadašnjim čuvenim modelima ovog proizvođača. Oprema je bogata, a uz ovaj model serijski se dobija i krovni otvor. Model Opel Corsa Color Race u ponudi će biti sa tri benzinska i tri turbo dizel motora, a u Nemačkoj će se početna cena kretati od 15.560 evra pa naviše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar