U trendu

Bioskop na otvorenom na Sava Promenadi

BEOGRAD – U okviru tradicionalnog letnjeg bioskopa na otvorenom, „Filmstreet-a“, na Sava promenadi će u petak i subotu, 23. i 24. avgusta, biti prikazane projekcije u kojima će posebno uživati obožavaoci žanrova drame i trilera.

Prva projekcija na velikom platnu, zakazana za petak u 20:30 sati, predstaviće jedno od najuspešnijih modernih svetskih filmskih ostvarenja – „Društvena mreža“ iz 2010. godine.

Biografska drama, zasnovana na romanu „The Ačidental Billionaires“ Bena Mezriča, provešće gledaoce kroz svet popularne društvene mreže Facebook i njeno osnivanje, navodi se u saopštenju kompanije „Beograd na vodi“ u kom se dodaje da je „Društvena mreža“ proglašena za jedan od najboljih filmova 21. veka.

U subotu u 20:30 sati na repertoaru je američki triler „Igra novca“ iz 2016. godine u kojem glavne uloge igraju holivudske zvezde Džordž Kluni i Džulija Roberts.

„Ukoliko ste ljubitelj neizvesne priče koju prate osveta i otmica, naboj adrenalina je zagarantovan“, piše u saopštenju.

„Filmstreet“ već drugu godinu organizuje projekcije u okviru Beograda na vodi, a do sada je ugostio više od 300.000 ljudi.

Ulaz je besplatan za sve posetioce.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar