Miloš Biković nagrađuje stohiljaditog gledaoca filma“Sluga“

BEOGRAD – Ruska hit komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, ovog vikenda proslaviće stohiljaditog gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa, a naš glumac, ovom prilikom, nagradiće vrednim nagradama jubilarnog posetioca, najavili su distributeri.

Film koji obara rekorde u srpskim i ruskim bioskopima, postao je najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije i jedan od najgledanijih filmova svih vremena u Rusiji.

Pored ruske, ova komedija oduševila je i ovdašnju publiku i za samo tri nedelje prikazivanja „Sluga“ je postao jedan od najgledanijih stranih filmova u domaćim bioskopima.

Popularni glumac Miloš Biković igra mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

Glavni junak Grigorije Griša“, je raskalašni klinac koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i iscenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti.

Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film.

(Tanjug)

Napišite komentar