U trendu

10 stvari u seksu zbog kojih mnoge žene padaju u očaj, a muškarci se užasavaju

Ništa nije gore u seksu nego kad momak primeti da se devojka stidi.

Evo čega se sve devojke stide kada je seks u pitanju, a zasta nema potrebe…

1. Ne dožive orgazam, pa padaju u očaj! Veliki broj devojka ga postiže jedino samozadovoljavanjem, pa nema potrebe za osećajem niže vrednosti…

2. Oralni seks može izazvati bol u vilici ili suvoću usta, ali to nije razlog za paniku. Možete koristiti ruke i pokazati svoju seksualnu kreativnost, a da pri tom ne osećate nikakav bol.

3. Telesni mirisi, kao i izgled vašeg tela nisu nešto o čemu bi trebalo da razmišljate tokom seksa.

4. Devojke nakon što dožive orgazam često izgube želju za nastavkom ljubavnog čina. Bez ustručavanja kažite partneru kako se osećate, nema ničega sramotnog u tome.

5. Seksi fantazije nisu nešto o čemu bi trebalo ćutati. Upravo njihovo saopštavanje partneru uticaće na poboljšanje vašeg seksualnog života.

6. Analni seks ne žele sve devojke i to nije razlog za sramotu. Ukoliko vas partner poštuje kao ličnost, poštovaće i vašu odluku.

7. Muškarca ne bi trebalo da vređa to što pored njega želite da koristite i vibrator. Na ovaj način samo doprinosite kvalitetu seksa.

8. Korišćenje kontracepcije govori koliko ste odgovorne prema svom telu i zdravlju – nije razlog za sram.

9. Možda vaš partner ima čestu potrebu za seksom, ali ukoliko se vi tako ne osećate, bolje je podeliti to sa njim nego kvariti ljubavni čin ili se osećati prisiljeno na seks.

10.“Gde si to naučila“ – ponekad može da zvuči vrlo grubo i nimalo pohvalno. Ukoliko ste vešte u seksu, ne bi trebalo zbog toga da se stidite!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)