Ako čujete ove 3 stvari na prvom ‘sudaru’ bežite glavom bez obzira

„Crvena zastava“ na prvom „sudaru“: Ove 3 stvari mogu otkriti pravu osobu za vas!

Sabrina Zohar, stručnjakinja za veze i voditeljka popularnog podkasta iz SAD-a, nedavno je podelila ključne savete za sve koji traže životnog partnera. Na svom TikTok kanalu, istakla je tri ključne stvari na koje treba obratiti pažnju kada ste u početnoj fazi upoznavanja nekoga.

„Ako ste tek upoznali nekoga ili ste počeli izlaziti sa nekim novim, a ta osoba izgovori jednu od ovih tri stvari, učinite sebi uslugu i razmislite o tome“, započela je ona.

Prvo, upozorila je da ako neko kaže „Ne tražim ništa ozbiljno“, to može biti znak da ta osoba nije spremna za dublju vezu. Zatim je istakla da ljudi koji kažu: „Ti si previše dobar/a za mene, ja te ne zaslužujem“, često na taj način najavljuju moguće probleme u budućnosti.

„Treće, iz ličnog iskustva s bivšim partnerom, naučila sam da je kada neko naziva svoje bivše partnere ‘ludima’, to znak da ta osoba možda ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Shvatila sam da takvo ponašanje može uznemiriti žene u vezi“, zaključila je ona.

Ovaj savet je posebno važan za sve koji su u fazi upoznavanja i traže pravu osobu za sebe.

@sabrina.zohar

Lets not waste our time shall we? #dating #datingtips #datingadvice #ghosting #breakup #relationships #relationshipadvice #advice

♬ original sound – Sabrina Zohar

(avaz.ba)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.