U trendu

Brazilska depilacija, pirsing i oralni seks

Seks je i dalje za mnoge tabu tema. Čak i kada se s nekim razgovara o seksu, to najčešće bude stidljivo (ili isforsirano „slobodno“) i zadrži se na nekim opštim temama. Takvi razgovori imaju svojih dobrih strana, naravno, ali ponekad poželite da saznate i neki pikantniji detalj, a stidite se da pitate – plus, naravno, pošto nije baš pristojno raspitivati se o detaljima nečijeg seksualnog života, niti znate koga biste pitali za neki detalj, niti ste sigurni da biste pitali čak i kada biste znali koga. Srećom, razgovor s poznanicima nije jedini način da se dospe do informacija. Tako, ako ste se nekad pitali nešto što bi moglo da zvuči otkačenije, recimo, da li biste više uživale u oralnom seksu da imate pirsing na intimnim delovima ili kad biste uradile brazilsku depilaciju, evo i odgovora na takva pitanja (naravno, uopštenih).

Dakle, pirsing na genitalijama i uživanje u oralnom seksu: postoje žene koje kažu da im pirsing na genitalijama pojačava uživanje u oralnom seksu, ali i mnoge druge koje tvrde da im to što „tamo dole“ imaju pirsing nije donelo nikakvo novo niti jače zadovoljstvo. Kako biste vi prošle? To se, naravno, ne može znati unapred – ali uzmite u obzir da je stavljanje pirsinga na tako osetljivo mesto prilično bolno, plus kod pirsinga uvek postoji mogućnost infekcije. Pretrpeti to i rizikovati zato da biste možda više uživali u oralnom seksu, a možda i ne? Sami procenite da li je vredno bola i rizika.

Što se brazilske depilacije tiče, veliki broj žena koje su joj se podvrgle tvrde da su im „delovi koji više nisu pošumljeni“ zaista postali osetljiviji i da im se, prema tome, i zadovoljstvo prilikom oralnog seksa pojačalo. Zato, osim ako imate izuzetno osetljivu kožu, na kojoj bi bilo krajnje nezgodno primeniti brazilsku depilaciju za koju god metodu da se opredelite, ukoliko ste vi i vaš partner skloni eksperimentima, brazilska depilacija je nešto što biste mogli da isprobate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar