U trendu

Da li ste isprobali unapređenu misionarsku pozu?

Rutina je stvar prošlosti!

Intimni odnos u vezi vremenom može da postane stvar rutine, a kako se to ne bi desilo, bitno je da budete ne samo aktivni, već i da primenjujete nove tehnike koje vas i partnera vode do zadovoljstva.

Unapređena misionarska poza

Napravite standardni misionarski položaj, vi budite na leđima, a partner neka bude na vama. Razlika je u tome što se muškarac pomera na gore pa mu je telo položeno uz vaše, ali na drugačiji način. Njegova glava treba da bude malo iznad vaše.

U ovoj pozi uživa veliki broj žena, a ni muškarci ne ostaju ravnodušni. Krajnji rezultat će biti maksimalno zadovoljstvo oba partnera.

Harmonika

Neka vaš partner legne na leđa, podigne noge u vazduh a potom ih savije u kolenima. Onda ga vi opkoračite i maltene čučnete na njega. Raširite mu noge tako da vaša bedra grle njegova. Stopala su vam na krevetu. U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu. Ne brinite ako vam postane teška. Ono što se često događa je da počnete s harmonikom, a zatim pređete na našto drugo.

Isprobajte ovaj položaj, a zatim pređite u udobniju pozu kada za to dođe vreme.

Dodirivanje tokom vođenja ljubavi

Većina žena ne može da postigne vrhunac kroz sam vođenja ljubavi. Važno je da partneru kažete šta je to što vam prija. Iskoristite svoje i njegove ruke kako biste postigli što veće zadovoljstvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)