U trendu

„Da, ti najbolji s kojim sa bila“ i još 4 najveće laži koje žene govore muškarcima

Neke žene ne prezaju ni pred čim da bi zadržale muškarca. Skrivaju godinama svoje pravo “ja”, lažu, a krevetu se upuštaju u avanture koje zapravo ne žele. Iako je posledica takvog ponašanja najčešće nezadovoljstvo, žene ne odustaju od navedene taktike i nadaju se da će ih “prilagođavanje” usrećiti.

Terapeuti parova objavili su pet najčešćih laži koje žene izgovaraju muškarcima kako bi ih zadržale:

1. Svaka žena ima 59 kilograma

Brojne ankete dokazuju da zaljubljenim muškarcima telesna težina partnerke nije presudna. Bez obzira na to, žene nerado pričaju o svojim kilogramima, a kada baš moraju da ih otkriju, obavezno se radi o brojci ispod 60.

Naime, mediji i očekivanja javnosti kao da su povukli magičnu granicu od 60 kg o kojoj zavisi uspeh ili neuspeh ljubavne veze.

2. Može u troje

Česte su priče u kojima se žena našla sa svojim partnerom i njegovim prijateljem u hotelskoj ili nekoj drugoj sobi. On joj je dugo pričao o svojoj fantaziji seksa u troje, a ona se iz ljubavi na kraju upustila na taj čin iz kojeg više nije mogla da se izvuče.

Problem može nastati ako se muškarcu avantura toliko dopadne da želi da je ponovi, dok je žena samo glumila ushićenje.

3. Odglumljeni orgazam

Žene znaju koliko je muškarcima važno da zadovolje partnerku i budu “dobri u krevetu”. Međutim, dokazano je da svaka treća žena ima problema s orgazmom i da se razgovorom i sitnim promenama mogu dogoditi pozitivni pomaci u krevetu. Ipak, većina žena se odlučuje na neprirodno stenjanje i preuveličane komplimente koji na kraju ne vode baš nikuda.

4. Ne, ne, nisam neuredna

Iako obično njenim stanom vlada potpuni haos, žena uvek pedantno pospremi svoja četiri zida pre prve muške posete. Važno je ostvariti dobar utisak, a ako stan izgleda kao apoteka put do njegovog srca je skoro siguran. Pitanje je kako će reagovati kad nenajavljeno bane na ulazna vrata ili kad veza postane ozbiljna i treba doneti odluku o zajedničkom životu, piše metro-portal.hr.

5. Hvala, ali nisam gladna

Psiholozi sa Univerziteta u Ontariju istražili su prehrambene navike oba pola i zaključili da žene u pratnji muškaraca jedu zdravije nego inače. Žene, naime, smatraju da ih manje porcije u očima muškaraca čine privlačnijima te da će salatom lakše pridobiti njihovu naklonost nego ćevapima. Na pokušaje muškaraca da ih nagovore na desert zato redovno odgovaraju da stvarno više nisu gladne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar