U trendu

Ekspertkinja za seks otkrila kako znati ko je odličan u krevetu: ‘Ovo je prvi znak…’

Svi žele sjajnu akciju ispod čaršava, ali teško je znati da li će neko biti dobar u krevetu dok se strasti ne razbuktaju. Na sreću, postoje načini da se izbegne razočaravajuće iskustvo.

Kako znati da je neko sjajan u krevetu

Ekspertkinja za seks Emili Morz često objavljuje svoje savete o seksu na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, gde ima 240.700 pratilaca. Ona je u nedavnom postu pitala svoje pratioce: „Koji je prvi znak da je neko verovatno sjajan u krevetu?“ To pitanje je pregledano 105.400 puta, a neki pratioci su napisali: „Za mene bi dobar pokazatelj bio način na koji se neko ljubi.

„Dobro se ljubi i zna da pleše“, „Njemu je prijatno da o tome priča otvoreno i iskreno“, „Intenzivan kontakt očima. Samo, intenzivan“, glasili su neki od komentara. Drugi smatraju da se to ne može znati unapred: „Ne postoji. Radi se o magiji trenutka, a ne o nekakvom znaku ili naprednom znanju.“

Stručnjak za veze Kevin Darne rekao je da jednostavan pokazatelj ko je dobar u krevetu može biti činjenica koliko ta osoba voli seks.

„On uvek traži nove i drugačije načine da uzbuđuje svog partnera, a takođe mu je stalo do poboljšanja sopstvenog iskustva. To može uključivati čitanje knjiga, članaka iz časopisa, blogova, gledanje video zapisa ili korišćenje igračaka. Jednostavno rečeno, želite da budete ponosni što ste vešti“.

Svako ko voli ono što radi dobar je u tome, uključujući i seks.

Često se kaže da će vas samopouzdanje odvesti daleko u životu, a stručnjak za seks Betani Rikardi veruje da se to odnosi i na vaš seksualni život. „Kada ste samouvereni, ostavljate upaljena svetla da biste bili potpuno goli. Preuzimate kontrolu nad situacijom, glasni ste i entuzijastični. Osećate požudu“, objasnila je Rikardi.

Biti samouveren u spavaćoj sobi može još više da uzbuđuje vašeg partnera jer zna da se ne plašite da pokažete svoju seksualnost kada ste sa njim, piše Dejli star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)