U trendu

Jedan nikako ne može da odglumi: Znaci koji pokazuju da je žena stvarno doživela orgazam

Poznato je da žene teže doživljavaju orgazam od muškaraca

Istraživači tvrde da postoje znaci koji mogu ukazati na to da je žena zaista doživela orgazam tokom odnosa. Širenje zenica, crvenilo na grudima, ubrzano disanje. Sve to mogu biti znaci da žena doživljava orgazam.

Pored ovih, postoje još neki znaci koji ukazuju na dostizanje vrhunca.

Telo postaje napeto

Kada žena doživljava orgazam, obično napinje telo i kontrahuje mišiće, a ponekad bi vas mogla i čvrsto uhvatiti ili ogrebati u tom trenutku.

Stezanje vaginalnih mišića

Muškarac ponekad može da oseti kada žena dolazi do vrhunca, i to na način da oseti zatezanje njenih vaginalnih mišića oko penisa ili prsta.

Pogled

Pogledajte svoju partnerku u krevetu pravo u oči. Ako joj je teško da se fokusira na vas ili joj se zenice šire, velika je verovatnoća da je doživela vrhunac.

Zatvaranje očiju

Ponekad žena može i da zatvori oči dok dolazi do vrhunca, a otvoriće ih tek kada osećaj zadovoljstva prođe.

Otkucaji srca

Postizanje orgazma uslovljava i ubrzanje rada srca. Otkucaji će biti brži i glasniji, a ponekad su toliko glasni da ne morate ni da približite svoje uvo njenim grudima da biste ih čuli i osetili.

Sjaj kože

Nakon što žena doživi orgazam, obratite pažnju na sjaj njenog lica. Postizanje vrhunca utiče na to da krv brže protiče žilama pa se čini kao da koža poprimi poseban sjaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar