U trendu

Koliko je ženama stvarno bitna njegova veličina, istraživanje otkrilo istinu

Postoji mnogo klasičnih priča o vođenju ljubavi, ali verovatno su najbrojnije one koje se odnose na veličinu muškog polnog organa.

Iako će većina žena reći da im veličina nije važna, to neće sprečiti mnoge pripadnike jačeg pola da žive u uverenju da da nisu dovoljno “obdareni”.

Rezultati velikog britanskog istraživanja u kojem je učestvovalo 50.000 ljudi, iznenadiće mnoge.

Razlika u percepciji veličine je drastično različita – 85 odsto anketiranih dama je izjavilo da je zadovoljno dužinom polnog organa svog partnera, dok je čak 55 odsto muškaraca bilo nezadovoljno svojom veličinom.

Takođe, uprkos popularnom verovanju, muškarci sa velikim polnim organom nisu san svake žene, tvrdi seksualna stručnjakinja iz Australije Nadja Bokodi.

Ona je veliki muški polni organ uporedila sa štiklama kod žena – čim je veća peta, teže je hodati u njima. Kaže da je svesna kako opsesija veličinom postoji oduvek, ali smatra i da nije utemeljena.

„Čak i lik iz popularnog sitkoma iz devedesetih, Džordž Konstanca iz serije Sajnfeld, nije mogao da izbegne pritisak i izmerio je veličinu svog polnog organa“, piše Bokodijeva. Tada se partnerka drugog lika, Džerija, nasmeje kada vidi da je Džordžov polni organ mali, prenosi portal Indeks.

Sa druge strane, čak 75% ispitanih žena smatra da veličina nije bitna, jer one ne mogu da postignu orgazam samo od penetracije.

Bokodijeva, zato, zaključuje kako nam je potrebno „potpuno drugačije shvatanje muževnosti, umesto nametanje nemogućih ideala koji su nas ovde doveli“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.