„Muž me ostavio i otišao kod ljubavnice, ali zbog ovog ‘trika’ se vratio“

Anonimna žena pod pseudonimom Keli bila je u srećnom braku 10 godina i u samo jednom trenutku ta idealna slika joj se srušila pred očima. Keli i Greg imaju dvoje dece i rastali su se pre godinu dana nakon što je Keli primila neočekivani poziv.

– Naš brak je bio sjajan. Kupili smo kuću, imali smo svoje devojčice i bili smo kao zaljubljeni tinejdžeri. Bilo je divno i uvek sam mislila da ne može bolje – počela je Keli priču.

– Neki prijatelji su mi rekli da budem oprezan sa tim neobičnim obasipanjem pažnje, a moja najbolja drugarica je to videla kao veliki problem – objasnila je Keli, ali je govorila drugima da nema razloga za brigu, kada je sve bilo tako divno.

Jednog dana, dok je prala sudove, zazvonio joj je mobilni, a na drugom kraju linije je bila uplakana žena, koja je imala neočekivano priznanje.

– Rekla mi je da voli Grega i da su zajedno poslednje dve godine. Ono što me pogodilo je kada je rekla da je trudna sa mojim mužem – rekla je žena i nastavila:

– Čekala sam da se Greg vrati sa posla i da mi kaže da je sve to laž. Nažalost, porodici je sve priznalo i naš brak je u tom trenutku prekinut. Rekla sam mu da se iseli – kaže ona.

Greg se uselio kod svoje ljubavnice, a Keli je odlučila da ostane dostojanstvena i da mu ne pokaže koliko ju je sve to slomilo. Kada je upitao da li može da dođe u posetu ćerkama, ona je bila jaka i raspoložena pred njim i bez ljutnje ga je primila u stan, ne priznajući kako se zaista oseća.

– Posle nekog vremena pozvao me je i pitao da li možemo da razgovaramo. Rekao je da nije zadovoljan novom ženom i da mu mnogo nedostajem. Kaže da mu nedostaje moj miris i da vidi moje lice uveče pre nego što ode u krevet i kada se probudi ujutru – rekla je ona.

Keli mu je objasnila da je njihov brak gotov i da je pogrešio, ali ona još uvek nije sigurna šta da radi.

– Uvek sam mislila na način ‘jednom varalica, uvek varalica’, ali sada više nisam sigurna. Možda je naučio na svojim greškama, ne znam šta da radim – požalila se na kraju ispovesti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.