U trendu

Obožavaju ih: Ženske „nesavršenosti“ koje muškarci vole

Da li i vi mislite da je lepo samo ono što je savršeno, koje, usput, i ne postoji? Ovo su ženske „nesavršenosti“ koje muškarci jako vole. A šta je vama privlačno kod mušakaraca? Dečko za poster ili dečko iz komšiluka – stvarno biće?

Isto je tako i kod muškaraca. Dok se žene brinu o tome šta muškarci misle o njihovom izgledu i daju sve da se primaknu savršenstvu, šta god ono bilo, muškarci imaju malo drugačiji pogled i na žene i na ideal. Zato mnoge žene ne shvataju je da su neke stvari koje vide kao nepravilnosti i nesavršenosti zapravo izuzetno privlačne muškarcima, piše Your Tango.

Ovo su ženske „nesavršenosti“ koje muškarci obožavaju.

Kukasti nos

Prelep ti je nos, nemaš ništa loše u profilu, izgledaš kao egipatska boginja. Nema svrhe uopšte se time zamarati – objasnila je autorka.

Meki stomačić

Možda ste primetili da muškarci ponekad vole da zgrabe one nešto mekše delove tela tokom seksa. Mekani stomak je bonus u ovom pogledu, tako da ni o tome ne treba da brinete.

Male grudi

Prirodno je da i muškarci vole velike grudi, nema smisla to poricati, ali nije ni da su samo velike grudi privlačne. Male grudi su odlične jer izgledaju zaista lepo ispod dubokog V-izreza i, ako napolju nije previše hladno, ne treba vam ni grudnjak. Grudi su dojke – bez obzira na veličinu

Nonšalantan izgled

Većina muškaraca se slaže da su opušten izgled, raščupana kosa i lice bez šminke često privlačniji od potpuno urednog stajlinga jer izgleda prirodnije, iako, naravno, ni u tome nema apsolutno ništa loše.

Razmak između zuba

Ovu malu ‘nepravilnost’ muškarci često smatraju smrtonosnim sredstvom zavođenja. Koliko god da mislite da nije lepo, zapravo je prilično slatko, ali i seksi, piše Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.