U trendu

Ova rečenica momentalno će tokom seksa uzbuditi svaku ženu, samo joj ovo kažite i eksplodiraće

Seksolog Emili Mors otkriva ključ za uzbuđujući i intiman odnos. Naime, Emili deli ključnu rečenicu koja može unaprediti strast u spavaćoj sobi, a to je pitanje: „Da li ti se ovo sviđa?“.

Čak ističe da i ako smatrate da poznajete sve želje svog partnera, postavljanjem ovog pitanja otvarate prostor za potvrdu uzbudljivosti trenutnog čina ili dajete partneru priliku da izrazi svoje stvarne želje.

Ona naglašava da neki ljudi možda očekuju da će partner intuitivno razumeti sve njihove seksualne želje, ali to često nije realno. Postavljanje ovog pitanja tokom intimnosti omogućava partnerima da međusobno potvrde zadovoljstvo, što vodi dubljoj povezanosti i poboljšanoj komunikaciji u svim aspektima života.

Emilin pristup dobijanja povratnih informacija tokom seksualnog čina doprinosi većem zadovoljstvu i uspehu u intimnom odnosu, ističući da je ključ uspeha u se*su. Reakcije korisnika na njen savet ukazuju na to da mnogi cene ovo pitanje kao način stvaranja uzbuđenja i unapređenja seksualnog iskustva.

(24sedam.rs/K. B.)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar