U trendu

Ovih 5 misli prođe muškarcu kroz glavu kad vidi golu ženu, nije ono što misle mnoge žene

Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele samo da se prepuste vlastitim užicima, ali i užicima partnerke.

A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola ni ne vide ono što žene percipiraju kao mane.

1. Ostani kul

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi, pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

2. Pokušaj izdržati…

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude, već i da odgode vlastito zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da vode ljubav u sporijem ritmu uz koji će, bar se tako nadaju, uspe doživeti vrhunac u isto vreme.

3. Kad bih barem znao šta želi da napravim

Nemojte se plašiti malo usmeriti ženu. Njihov posao puno je lakši kada im date povratnu informaciju. Šapnite im u uho svoje želje, pomerajte njihove ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite im šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

4. Baš sam srećnik

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

5. Zbog čega bi ona uopšte mogla da se oseća nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razume ženske „kočnice“ kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, krije se ispod peškira i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac će učiniti sve da se oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu, prenosi Zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.