U trendu

Ovo uopšte nije seksi: Užasna iskustva u krevetu koja su svi doživeli barem jednom

Seks bi trebalo da bude jedan od najboljih životnih užitaka, ali stvari često ispadnu suprotno pa umesto užitka dobijete neprijatno i čudno iskustvo.

Ovo su neke od najgorih situacija u seksu koje je većina ljudi doživela, a ako se ne pronađete među njima, ne brinite se, i vaše vreme će doći.

1. Užasan dirty talk

Dirty talk jedna je od onih riskantnih stvari u kojima je jedna greška dovoljna za prelazak granice iz užitka u stanje u kojem biste najradije ogluveli zavek. Možda nije tako loša ideja imati pored sebe čepiće za uši u slučaju da primetite da stvari idu u pogrešnom smeru.

2. Agresivno hvatanje

Nema ništa loše u malo strasti i jačih dodira tokom seksa, ali agresivno hvatanje ili udaranje do bola nema veze sa strastvenim seksom. I oba pola mogu biti jednako kriva za ovo.

3. Uhvaćeni usred seksa

Baš kad pomislite da ste možda usred najboljeg seksa ikad, začujete škripanje vrata, čujete brzinsko izvinjenje i trk niz hodnik. Da, očigledno vam je u sobu uleteo neko s kim živite. Nadamo se barem da su vas uhvatili brat ili sestra, a ne roditelji.

4. Prdež

O ukusima se ne raspravlja, naročito kad je u pitanju seks. Ali iznenadni prdež koji nije deo seksualnog zezanja i mogao bi trajno da vam ostane u lošem sećanju. A o smradu da i ne govorimo.

5. Lažna obećanja

Razmenjujete jedno s drugim provokativne poruke, obećanja i dogovore o najboljem seksu u životu, a onda se nađete i dobijete najveće razočaranje u životu. Jedno od nepisanih pravila koje morate zapamtiti: Ako neko priča o tome koliko će biti dobro, verujte, biće užasno.

6. Znoj u oku

Naravno da strastveni seks nosi sa sobom poprilične količine znoja, ali seksati se s nekim ko se toliko znoji da imate osećaj da vas je zalio kantom vode nije nimalo privlačno. Još gore od toga je kapljica znoja koja vam je dospela u oko i koja će vam pružiti divno peckanje usred seksa.

7. Smrad

Jeste li ikad skinuli nečije gaćice i umalo se onesvestili od užasnog smrada? Ne brinite se, većina je to doživela.

8. Čudni zvukovi

Malo buke tokom seksa je poželjno, a i dobar je pokazatelj da stvari dobro idu. Ali nema ništa napeto ni seksi u dramatičnom vrištanju, pevanju i životinjskim zvukovima. Zatvorite usta i sebi i partneru dođe li do toga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar