U trendu

„Stalno razmišljam o onome kad si ti…“: Ove seksi izjave „napaliće“ vas za tren, strast odmah plane

Ako se zbog raznih  okolnosti niste videli neko vreme, ovakva rečenica podsetnik je na ono što delite, ali i na onu nežnu i ženstvenu stranu u vama koja otvoreno pokazuje svoju ljubav. Muškarcu koji voli svoju partnerku ova će rečenica biti nedvosmislena i seksi.

„Stalno razmišljam o onome kad si ti…“

Prisećanje na neku konkretnu scenu s njim koja vam se usekla u pamćenje deluje na nekoliko nivoa. Prvenstveno, otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što godi egu. Osim toga, otkriva da ste uzbuđeni, a takva vrsta direktnosti vrlo je poželjna s vremena na vreme.

„Večeras si ti na redu“

Davanje i primanje su sastavni dio svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svako ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u seksualnom smislu za većinu muškaraca ima vrhu seksualnih želja, piše Redbook.

„Imam iznenađenje za tebe kod kuće“

Od detinjstva ljudi su naučeni na reč „iznenađenje“ reaguju pozitivnim iščekivanjem. Tom porukom možete pokrenuti i  seksualne misli u njegovom mozgu i predigru započeti satima pre, savetuje seksualni terapeut Ian Kerner.

„Nisam li seksi u ovome?“
Ovakvu rečenicu ipak je najbolje zapakovati u slikovnu poruku. Samopouzdanje je uopšteno jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što sami znate da ste seksi nedvosmisleno će i u njemu probuditi želju da vam pokaže kako delujete na njega.

„Trebam te“

Želja i potreba osnovni su ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija – seks će biti strastveniji.

„Uzmi sa sobom i flašu vina“

Ovakva poruka jasno daje do znanja da vam je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuje s dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak. Tako će čitav dan moći razmišljati o hedonističkim užicima kod kuće.

„Upucavao mi se ….“

Iako se nije dobro prečesto igrati s ovakvim izjavama, naročito ako niste posve sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena injekcija ljubomore može napraviti čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i naznaka moguće konkurencije lako će rasplamsati strasti.

„Hvala ti“

Malo zahvalnosti, bilo da je reč o tome ako je nešto popravio kod kuće, uskočio u pomoć ili naprosto napravio nešto što nije trebalo, jasno će mu dati do znanja da ga cenite. Osim toga, to će partnera podsetiti da ste tim – u spavaćoj sobi (u kojoj možete demonstrirati zahvalnost), ali i izvan nje.

„Odlično si mirisao jutros“
Zvuči i previše jednostavno, ali ipak pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)