Svaka žena obožava kada je poljubite na ovo mesto na telu, neće vam priznati ali to ih posebno uzbuđuje

Sigurno ste nekada razmišljali koji je to deo tela koji žene često opisuju kao najosetljiviji?

Verovali ili ne – vrat! Zašto žene toliko uzbuđuju poljupci u vrat?

Ako ste ikada obratili pažnju na vaše partnerke onda ste sigurno dobro upućeni u to kako poljupci u vrat mogu kod njih izazvati razne senzacije: osećaji maženja, sisanja, ljubljenja i griženja u stanju su da izlude žene.

Zašto?

Vrat kao erogena zona žena

I muškarci i žene obično navode vrat kao jednu od svojih najboljih erogenih zona. To znači da poljupci u vrat, kada se izvedu kako treba, mogu trenutno da opuste i uzbude vašeg partnera.

Zašto baš vrat?

Bez obzira da li ste bili sa svojim partnerom deset ili sto puta, sa sigurnošću se može reći da postoje neka mesta koja možete dodirnuti i odmah očekivati instant rezultate. Ova magična mesta se nazivaju „erogenim zonama“.

Erogene zone su delovi tela koji su posebno osetljivi na seksualnu stimulaciju. Ova područja obično uključuju usne, uši, stopala, unutrašnju stranu butina, ramena i, naravno, vrat!

Ali postoje i drugi razlozi zašto su posebno poljupci u vrat tako poželjni.

Evo nekih od tih razloga:

1. To je seksi

Možda je iščekivanje onog što sledi upravo ono što poljupce u vratu čini tako seksipilnim. Osoba koja prima poljupce, može da se opusti i uživa, ne mora ništa da radi osim da se koncentriše na dodire i osećaje koji prolaze kroz njihovo telo.

2. Rajski miriše

Koliko god to čudno zvučalo, vratovi imaju tendenciju da dobro mirišu. Pulsne tačke se nalaze na vratu, tako da možete često utapkati svoj parfem ili kolonjsku vodu. Vrat je takođe blizu kose, očigledno, a koja osoba ne koristi šampon dobrog mirisa?

3. To je osetljiva oblast

Vrat ne vidi mnogo akcije na dnevnoj bazi i ima tanju kožu od nekih drugih delova tela, tako da je znatno osetljiviji od vaše podlaktice, na primer. Čak i najdelikatniji dodir može da izludi osobu.

4. Možete da zadirkujete

Poljupci u vrat su vrhunska zadirkivanja! Ako zaista želite nekoga da napalite i ostavite da želi više, ovo je definitivno način da to uradite. Poljupci u vrat su neverovatno zavodljiva metoda predigre.

(Espreso/Srbijadanas)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.