U trendu

Tri stvari koje žene ne bi trebalo da rade pre seksa – kvare užitak

Seks je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno uživati. Međutim, postoje neke navike koje ga mogu pokvariti ili pak izazvati neželjene posledice nakon seksa. Donosimo tri stvari koje žene ne bi trebalo da rade neposredno pre intimnog odnosa.

1. Depiliraju se

Tokom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju i prekomernom znojenju. Upravo zbog toga koža će se iziritirati ako je tik pre seksa depilirana, a kao što je mnogim ženama dobro poznato, pojedini delovi mogu se i upaliti.

2. Popiju lek protiv alergije

Lekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika deluju tako da opuštaju telo. Takođe, ovaj lek ima snažno delovanje i na vašu sluzokožu koja je povezana sa celim telom, počevši od usne duplje pa tako i s vašim intimnim područjem.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti prijatan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i s orgazmom, što znači da će žene tada mnogo teže i skoro nikako doći do željenog vrhunca. Isto važi i za pokušaje začeća jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermatozoida do jajašca.

3. Odlažu odlazak u WC

Prepustili ste se vrelini trenutka, strast je na samom vrhuncu, a vi osećate potrebu da idete u toalet i urinirate – nemojte trpeti. Naime, bešika je smeštena vrlo blizu vagine i svaki pritisak na nju i te kako ćete osetiti, zbog čega seks neće biti toliko prijatan i opušten. Isto tako, ako vam se urinira tokom seksa mokraćni kanal i bešika su opterećeni i puni tečnosti zbog čega je opasnost od upale bešike uzrokovane seksom mnogo veća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar