U trendu

Zaslužujete onog ko će se boriti za vas

Jedna od veoma bitnih osobina muškarca s kojim bi dama bila srećna jeste da je on voljan da se bori za nju. Da ne bude zabune, ne pozivamo na fizičko nasilje niti pod borbom podrazumevamo obračun pesnicama ili letvama, već mislimo na to da on neće samo tako odustati.
A ima ih koji bi vrlo lako odustali. Ona je očigledno neraspoložena, a on i ne pokušava da sazna šta joj je (ne radi se o tome da želi da bude ostavljena na miru, nego on ništa i ne pita). Ona se okrene i ode, a on i ne pokušava da krene za njom, da je ubedi da ostane. Ona kaže da ne želi da razgovara s njim, on kaže u redu, i više i ne pokušava komunikaciju – ne to jedno popodne ili veče, nego uopšte.
Ne smatramo da on njoj treba da se "popne na glavu", da je proganja ako je ona nezainteresovana, da je ne ostavlja na miru onda kada je njoj potrebno malo tišine. Ne mislimo ni da treba da bude nasilan u svom pristupu. Ali, ako on ne pokuša ama baš ništa, ni da pita kako bi mogao da pomogne, ni da joj pruži nešto (neverbalno, poput dodira), ako joj ni na koji način ne stavi do znanja da je tu za nju onda kada ga bude želela, ona će neretko da zaključi da je on nezainteresovan. I potražiće nekog ko pokazuje više interesovanja.
Jedna od najbolnijih situacija jeste kada se osećate kao da je osoba koju volite nezainteresovana. Kao da se uopšte ne bi potrudila oko vas, kao da se ne bi borila da vas zadrži uz sebe. Svakako da niko ne treba lancima da vas veže kako ne biste otišle, ali treba da se potrudi da se vi osetite bolje. Treba da se bori za to. Zaslužujete takvog.
Može se desiti da on ne zna šta vam je potrebno, pa da zato deluje kao da se uopšte ne trudi; na primer, vi kažete da nećete da pričate, mada zapravo želite da sve podrobno ispričate, i on poštuje to što ste rekle i ostavlja vas na miru – to nije nebriga, to ne znači da se on ne bi borio za vas. Da se takvi nesporazumi ne bi dešavali, dobro je voljenoj osobi jasno staviti do znanja šta vam je potrebno, jer ljubav ne podrazumeva da neko telepatski zna vaše želje i potrebe. Međutim, ako se ne radi o nesporazumu nego o nedostatku želje da se po potrebi bori za vas, da se potrudi za vas, definitivno zaslužujete bolje od toga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.