U trendu

Žene otkrile koja im je idealna veličina muškog „ponosa“, jedna stvar im je bitnija od dužine

Izvrstan seks možete imati s bilo kojom veličinom, ali bez obzira na to, mnogi su radoznali i pitaju se koja je to ženama idealna veličina muškog ‘alata’.

Postoje različiti oblici, vrste i veličine penisa, a tim istraživača došao je do, ženama, idealne konačne (prosečne) veličine i pokazalo da veće ne znači nužno i bolje.

Istraživači su okupili 75 žena čiji je zadatak bio da provere 33 veštačka penisa različitih veličina i oblika stvorenih 3D printerom. Ovom studijom otkriveno je da žene ne samo da više vole ‘prosečno’ velik penis već imaju različite ideje o savršenom penisu ovisno o tome žele li dugoročnu vezu ili tek seks na jednu noć.

U studiji su morale da odaberu idealan penis za dugoročnu vezu pa su odabrale penis veličine 16 centimetara dok su za seks na jednu večer odabrale penise veličine 16,2 centimetra.

Prosečna veličina penisa u erekciji varira između 13.9 i 16 centimetara, a istraživači su je uporedili sa tri čokoladne kuglice s ambalažom.

Rezultati su otkrili da ženama nije važnija veličina već obim penisa, a to je potvrdila i voditeljka studije, doktorica Nikol Praus.

,,Za maksimalan seksualni užitak, jasno je da žene preferiraju penise šireg obima jer takvi imaju bolji uticaj na stimulaciju klitorisa. Žene vole različite veličine za različite trenutke tako da su velike šanse da je svaki muškarac nekome idealan zavisno od vrste veze koju traže“, tvrdi Nikol, piše Marie Claire.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.