U trendu

Znate li koje je najpopularnije mesto u vođenje ljubavi – a nije spavaća soba?

Kada je u pitanju najpopularnije mesto za seks u kući, prva stvar koja većini pada na pamet je spavaća soba. Međutim, kako su istraživanja pokazala, to nije tačno. Prema seksualnim terapeutima, ključ za održavanje vašeg seksualnog života zdravim je uvođenje novina.

Bilo da to znači isprobavanje novih poza u krevetu, različite tehnike predigre ili neistražene lokacije, nešto novo će garantovano ostaviti vas i vašeg partnera da žudite jedno za drugim. I, prema novom istraživanju, mnogi milenijalci su već oduševljeni čitavim novim trikom, piše Women’s Health.

Istraživanje koje je sproveo Skin ​​Condoms otkrilo je da 78 odsto mladih od 18 do 34 godine začini stvari vođenjem ljubavi u dnevnoj sobi.

Ostala mesta za seks su uključivala tuš (74 odsto je reklo da voli da se čisti dok vode ljubav), zatim auto, vešeraj, na otvorenom i plažu. Pretpostavka je da je plaža poslednja jer pesak na pogrešnim mestima nije toliko zabavan – a takođe je prilično prljav.

Međutim, to ne mora biti isključivo dnevni boravak što se tiče kuće. Ekspertkinja za menopauzu i libido dr Shahzadi Harper kaže da je kuhinja najbolje mesto u kući za vođenje ljubavi. Iako bi možda, na prvi pogled, svi odustali od ovog predloga, jer higijenski ne deluje kao idealan izbor, dr Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost u odnosu na onaj u krevetu – mnogo je bolji za sagorevanje kalorija! „Kuhinja je najbolja prostorija za seks, a kuhinjski sto ili radna površina su uvek dobra osnova“, kaže ona, a prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.