U trendu

Kupila „čistokrvnog“ francuskog buldoga i papreno ga platila, a onda je saznala šta je zapravo

Društvene mreže napravile su mnogo zvezda, a dobar deo njih su kućni ljubimci. Ima ih raznih – velikih, malih, rasnih, mešanaca, a društvene mreže počele su da diktiraju i „trendove“ popularnosti određenih rasa. Tako je jedna žena, upravo pod utiskom francuskih buldoga koje je gledala na internetu, i sama poželela jednog.

@bethlouiseeexo

#dog #123PandoraME #fyp

♬ Boozoos Waffle Fries – Kyle DeNigris

Našla ga je, kaže, na oglasima i platila ga je 600 funti, što je nešto manje od 85.000 dinara. Oglašivač je naznačio da je u pitanju čistokrvno štene, i tako je Luna stigla u svoj novi dom. Međutim, kako je rasla, sve je manje ličila na klasičnog francuskog buldoga, a onda je veterinar otkrio o čemu se radi.

Ispostavilo se da je u pitanju „frorki“, mešavina francuskog buldoga i jorkširskog terijera.

– Verujem da odgajivač nije nameravao da me prevari jer sam videla uslove u kojima gaji štenad, o svima dobro brine. Sigurna sam da je nenamerna greška – kaže vlasnica koja je snimak okačila na TikTok, a koji je pogledan preko 4 miliona puta.

Naravno, Luna je i dalje mezimica svoje vlasnice koja kaže da je uživanje svaki dan proveden sa njom, bila ona čistokrvni francuski buldog ili ne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.