U trendu

Ovako izgledaju Ratovi zvezda u životinjskom svetu! (video)

Trenutno popularni Ratovi zvezda su došli i u životinjski svet. Ovaj prekrasan pas koji je dobio ime „Luke Skywalker“ je rođen bez dela prednjih nogica, ali to ga apsolutno ne sprečava u igri i uživanju u svakom danu. Njegova ljudska mama je inženjer i odlučila je da mu napravi proteze za nogice, a čak mu je napravila i kolica po meri kako bi mogao da savladava sve prepreke na koje nailazi. Kako je rastao tako je dobijao i nove modele kolica sa temama koje prate nova zbivanja.

„Daisy Rey“ je malena kuja Jedi. Maca Leia je prava princeza i stalno se uređuje, a posebno voli svoj rep koji mora da bude uredan i svaka dlaka mora da stoji baš kako je to ona zamislila, prenosi Avaz.

„Alpaka Chewpaca“ ima jedan prilično savršen život. On je spašen da ne bi završio u mesnoj industriji i sada uživa u svakom danu sa svojim ljudskim bratom. Iako je prilično tvrdoglav, Chewpaca je neodoljivo sladak i njegova porodica ga obožava.

I za kraj ovih priča upoznajte mačka „Anakina“. On je rođen sa samo dve noge i iako se na prvi pogled čini da mu to onemogućava normalan život, ovaj mačak se super snalazi i ponaša kao da ima sve četiri nogice.

Obožava da lovi svoj rep i penje se što je više moguće. Njegova vlasnica je pomislila da bi mu dobro došao prijatelj i krenula je u potragu za mačkom koja je slična Anakinu. Udomila je Miku koji takođe nema noge. Anakin i Mika su postali pravi prijatelji, zajedno uče, igraju se i savladavaju sve prepreke. Ništa im ne može pokvariti zabavu i ljubav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.