U trendu

Ovu macu niko nije hteo da udomi a onda se desilo nešto što je raznežilo sve (foto)

Mačka Oniks je pronađena na ulici sa svojim mačićima i cela porodica je smeštena u sklonište.

U skloništu za životinje mačići su dobili svu potrebnu negu i svi su znali da će preslatki mališani brzo naći dom, ali imali su osećaj da će njihovoj majci biti potrebno malo duže.

Oniks je rođena s rascepom nepca. U skloništu je pregledao veterinar koji je utvrdio da joj nije potrebna operacija. Jedino će joj se povremeno kada jede komad hrane zaglaviti i imaće napad kijanja, ali osim toga, rascepano nepce uopšte ne utiče na nju. Dakle, mačka izgleda malo drugačije nego ostale.

Mnogo ljudi je odbilo udomiti, sve dok se nije pojavila Sindi Houk. Čim je počela da radi u skloništu gde je boravila Oniks, shvatila je da želi da je udomi.

Posted by Cindy Houk on Wednesday, September 22, 2021

– Odmah sam se zaljubila u nju. Imam dvoje dece s posebnim potrebama i jednostavno imam specijalno mesto u srcu za svakoga s posebnim potrebama – rekla je Sindi za portal „The Dodo“.

– U tih 90 dana pokazivala sam ljudima Oniks, ali niko nije želeo da je udomi. To mi je slomilo srce, ali istovremeno bila sam srećna jer sam znala da ću je uskoro ja moći odvesti kući – rekla je Sindi.

Mačka je u skloništu bila mirna i pomalo sramežljiva, ali čim je zakoračila u svoj novi dom njen karakter je izbio na površinu. Ona je sada, kaže Sindi, najzaigranija, najsrećnija i najglasnija mačka na svetu.

– Ne prestaje da priča. Obožavam to. Izuzetno je razigrana. Ujutro kad nas vidi srećna je. Ovo je tako dobar osećaj. Za moju porodicu ona je apsolutno savršena – zaključuje Sindi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.