U trendu

Vlasnica snimila šta njen pas radi dok ona nije kući, video je rastužio mnoge

Jedna vlasnica psa postavila je kameru kako bi snimila kako njen pas reaguje kada izađe iz kuće, a snimak je rastužio internet.

Tiktokerka @sundaetheblacklab je vlasnica crnog labradora retrivera po imenu Sandi. Napravila je profil svom ljubimcu na toj društvenoj mreži koji je brzo postao hit s više od 600 hiljada pratilaca i mnoštvom snimaka koji pokazuju šašavu i razigranu stranu psa. Ali vlasnica nedavno je podelila video koji prikazuje šta Sandi radi kad ona izađe iz kuće.

@sundaetheblacklab

I’m never leaving her alone again 🥺

♬ Home – Edith Whiskers

Video počinje snimkom psa kako leži na krevetu svoje vlasnice. Sandi izgleda opušteno i sklupčan je na pokrivaču.

„Postavila sam kamere da vidim šta Sandi radi kad odem“, stoji u opisu videa.

Pas nekoliko trenutaka mirno leži na krevetu, a zatim ustane i uđe u dnevnu sobu.

„Mislila sam da će jednostavno ostati na mom krevetu“, napisala je vlasnica u videu.

Sandi polako hoda do ulaznih vrata kuće, gledajući oko sebe sve vreme. Kad dođe do ulaznih vrata, legne na pod. Natpis u videu glasi: „Ali umesto toga, ona leži pored vrata dok ja ne dođem kući.“

Sandi najpre leži na leđima, a zatim se pomeri i sedne okrenuta prema vratima. Zatim se okreće i sklupča se kao da drema, a nakon toga, u drugom kadru, Sandi s nadom gleda prema vratima, kao da je čula zvuk. Zatim ustaje i okreće se prema vratima i počne u iščekivanju da maše repom. Video završava kad Sandi uzbuđeno maše repom dok je njena vlasnica pozdravlja.

Gledaoce je dirnula reakcija vernog psa koji čeka povratak svoje vlasnice.

“Gospođo, zahtevamo da više nikada ne ostavljate Sandi samu”, “Oh, kad odeš, moraš da joj kažeš kada ćeš se vratiti da zna”, “Ja nikad više ne bih otišao”, samo su neki od komentara korisnika na video.

U komentaru na video, Sandina vlasnica je objasnila da ona radi od kuće pa ona i njen pas provode dosta kvalitetnog vremena zajedno.

“Stalno smo zajedno. Ovaj put me nije bilo oko 45 minuta”, uveravala je svoje pratioce.

Iako 45 minuta možda nije dugo, Sandi očigledno toliko voli svoju vlasnicu da joj se svaki njen odlazak čini kao večnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)