U trendu

Žena koja je radila u industriji ljubimaca tvrdi da su ovo najgore rase pasa

Svi mislimo da je naš ljubimac najbolji, a internet je prepun lista najboljih i najgorih rasa pasa. Neke rase su loše ocenjene na osnovu pojedinačnih iskustava nekih vlasnika, dok su druge vrlo popularne. Jedna žena postala je viralna zbog svog mišljenja koje je objavila na TikToku.

@chilicheesechelsea

DISCLAIMER: I love these breeds but I don’t want to own one of my own. Don’t come for me doodle moms 🤪🤓 IT’S JUST MY OPINION!!!! (And a joke, I have a chihuahua lol)

♬ Che La Luna – Louis Prima

Ona je, tvrdi, radila u industriji kućnih ljubimaca te je prema tome sastavila listu najgorih rasa pasa i podelila mišljenja. Njen video u kojem najpre kaže da voli sve pse sa liste, ali da ih nikada ne bi imala za ljubimce, skupio je 7.6 miliona pregleda, a evo koje su rase pasa najgore prema njenom iskustvu.

Haski

Ljudi vole haskije zbog njihove nežne i privržene prirode i upečatljivih plavih očiju. Ali tiktokerka Čelzi smatra da su haskiji „potpuno nesređeni i jako glasni“. Iako to ne važi za sve haskije, poznato je da mnogi laju ili zavijaju u neprikladnim trenucima.

Nemački ovčar

Nemački ovčari su zaštitnički nastrojeni i vrsni čuvari. Ali, prema ovom videu, oni su i najteskobnija rasa.

Samojed

Po prirodi nežni, samojedi mogu biti divni suputnici i porodicama s malom decom i penzionerima. Ali, prema viralnom videu, oni neprekidno laju, što je definitivno faktor koji bi trebalo uzeti u obzir kada nabavljate psa.

Mešanci pudli

Mešanci zlatnog retrivera i pudli, labradora i pudli i slično uzgajaju se u nadi da će spojiti pozitivne osobine svake rase. Za njima vlada velika potražnja jer se pudla smatra hipoalergenom rasom, ali Čelsi napominje da mnogi ne znaju kako da se nose s njihovom energijom.

Bez obzira na rasu vašeg psa, važno je da ga dobro dresirate od samog početka i da budete svesni njegovih fizičkih, prehrambenih i mentalnih potreba.

@chilicheesechelsea

THESE ARE MY OPNION AND WOULD NOT BE FIT FOR MY HOME OR LIFESTYLE. Do ur research to see what dog breed is best for you! (Also not all dogs are the same, so I’m sure your breed is an angel to you lol)

♬ Che La Luna – Louis Prima

Maltezer i shih-tzu

Dve popularne rase našle su se na popisu ove tiktokerke jer se njoj lično ne sviđaju.

S obzirom na to da je njen video izazvao veliko interesovanje i brojne reakcije, @chilicheesechelsea snimila je i nastavak u kojem je nabrojala još pet rasa pasa koje nikad ne bi udomila. To su jorkširski terijer, australijski ovčar, korgi, francuski buldog i nemačka doga.

Ove rase ne bi bile prikladne za moj dom i način života, a svaki budući vlasnik trebalo bi da napravi svoje istraživanje i sazna koja mu rasa odgovara. Nisu svi ljudi, a ni psi isti“, dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)