U trendu

Dame, ako niste znale – odeća od ovog materijala opet u modi (foto)

Iako se od pliša najčešće prave pidžame ili kućne trenerke, mnoge poznate dizajnerske kuće napravile su elegantna odela od ovog materijala.

Pliš je materijal koji je imao malo drugačiju namenu. Zbog toga što je mek na dodir i veoma udoban i topao, pidžame i kućne trenerke pravile su se mahom od ovog materijala.

Međutim, mnogi poznati dizajneri odlučili su da „ne igraju po pravilima“, pa su od ovog materijala napravili odela koja s jedne strane veoma udobna i topla, a s druge strane izrazito elegantna.

U tamnijim bojama koje su u trendu tokom hladnijih dana, pliš može da parira i drugim materijalima od kojih su se odela inače i pravila.
Glumica Sandra Bulok oduševila je fanove izborom odela napravljenog od ovog materijala, u tamnijoj, ljubičastoj nijansi.

Lepa glumica je ovo odelo uklopila sa bluzom u istoj boji, i bez obzira na to što joj je kosa ležerno padala preko ramena, Sandra Bulok je izgledala veoma prefinjeno, elegantno, ali i zavodljivo.

Zbog utiska koji ostavlja, nije ni čudo što se mnoge poznate dame odlučuju za ovakvo odelo kada je u pitanju i autfit sa crvenog tepiha.

Odelo od pliša u bojama poput bordo, tamno plave, smaragdno zelene ili čak senf žute biće pun pogodak tokom predstojeće sezone.

Ukoliko se odlučite za ovakvo odelo, budite sigurni da ćete biti elegantni i u trendu, dok će vam u isto vreme biti veoma udobno, jer udobnost je ipak na prvom mestu, s obzirom na to da treba da provedete nekoliko sati u izlasku, a sa ovom kombinacijom udobnost je zagarantovana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar