U trendu

Idealan izbor: Ove haljine uopšte ne izlaze iz mode

Trendovi dolaze i odlaze, ljubitelji mode ih slepo prate, a prave dame koje su izgradile svoj stil ne trče za komadima koji traju po jednu sezonu i koje nemaju uz šta da nose, već ulažu u kvalitetne klasike.

Oni traju godinama, nikada ne izlaze iz mode i sa njima nikada ne dolazite u situaciju da “nemate uz šta da ih nosite”.

Kada je reč o proleću, u pitanju su klasične haljine, odnosno komadi klasičnog desena koji se baš svake godine nosi.

Da li u vašem ormaru postoje tri haljine u sledećim neprevaziđenim desenima?

Haljina sa tufnicama
Večni desen koji se ove godine nosi na haljinama, bluzama, suknjama, pantalonama… Ipak, od svega navedenog, najpraktičniji komad je haljina. Izaberite dužinu i kroj koji najbolje pristaje vašoj građi i možete je nositi bukvalno u svakoj prilici – od sasvim obične šetnje do svečanosti. Boju takođete birajte prema ukusu i vašem stilu, ali sa crnom, belom, bež ili teget nikako ne možete da pogrešite.

Haljina sa prugama
Dolazi u bezbroj kombinacija boja i debljina šare, i na neki način je haljina sa prugama simbol sunčanih godišnjih doba i lepog vremena. Tu su i varijante za hladne dane, a tu su i neutralni klasici za sva godišnja doba i svaku priliku, poput večnih kombinacija crne/teget i bele, teget i bordo, bež i crne i slično.

Cvetna haljina
Neprevaziđeni romantični model koji bukvalno “eksplodira” na ulicama širom sveta čim se leto približi. Obično se prave u lepršavim modelima najrazličitijih dužina, pa su kao takve idealne za sve moguće prilike.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.